Marti se vor semna contractele de executie pentru loturile 1 si 4 din A7 Buzau – Focsani, castigate de Umbrarescu


Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Gabriel Bunduc, a anuntat ca marti se vor semna contractele de executie pe cele doua loturi castigate de Umbrarescu – este vorba de tronsoanele 1 si 4 din Autostrada A7 Buzau – Focsani :

Contractele pentru execuția loturilor 1 și 4 ale Autostrăzii A7 Buzău – Focșani vor fi semnate marți, la Focșani. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că, pentru loturile de mijloc ale Autostrăzii Buzău – Focșani, evaluarea CNAIR privind desemnarea câștigătorului are deja avizul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.” a anuntat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Gabriel Bunduc

Potrivit unor informatii pe surse, Umbrarescu este favorit sa castige loturile 2 si 3 din Autostrada A7 Buzau – Focsani. Daca acest lucru se va intampla, constructorul bacauan va face toata bucata de autostrada Buzau – Focsani. Pentru loturile de la capete, durata de execuție este de 20 de luni în timp ce pentru loturile grele, de mijloc de 26 de luni.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.