Marti, 20 iunie, are loc Cursul festiv al absolventilor Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, promotia 2023

0

Marti, 20 iunie 2023, de la ora 11:00, are loc Cursul festiv al absolventilor Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, promotia 2023. Anul acesta vor finaliza studiile un număr total de 2050 absolvenți, din care 1387 la studii universitare de licență și conversie profesională, 595 la studii universitare de master, 27 la studii universitare de doctorat și 41 la an pregătitor.

Absolvenții vor defila prin centrul orașului Bacău, începând cu ora 10:00, după care vor simți emoțiile ultimei revederi în incinta Teatrului de Vară „Radu Beligan” din Bacău, începând cu ora 11:00. Evenimentul va cuprinde discursurile conducerii universității și a decanilor celor 5 facultăți, ale oficialităților, precum și momente artistice realizate de studenții universității.

Programul artistic include: Echipa de majorete a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Trupa de Teatru  a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Andrea Condurache, Crina Tamba – momente muzicale, perechi de dansatori de la Clubul Adamas și Formația de dansuri populare „Pasteluri băcăuane” a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.” au transmis reprezentantii Universitatii

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.