Marius este pompierul care a salvat un copil de 11 de la inec, la Insula de Agrement


Printr-un apel primit pe 112 în cursul nopții de sâmbătă, un trecător sesiza faptul că, doi copii s-au înecat în râul Bistrița, în zona Insulei de Agrement. De urgență, la fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție din tura de serviciu, echipaje din care făcea parte și Plt. Vlad Marius.

„În timp ce se pregăteau să lanseze barca, Marius l-a văzut pe unul dintre micuți în apă, încercând să se mențină la suprafață. De când a îmbrăcat haina da salvator a înțeles că a intrat într-o cursă contra cronometru, în care fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte. Astfel, fără să stea pe gânduri, colegul nostru s-a aruncat în apă, pentru a-l salva pe cel căruia i-a devenit înger păzitor.

La fel de ageri au fost și colegii din echipaj care au înțeles din priviri ce se întâmplă. Sunt o echipă și știu că doar așa reușesc să înfrunte fiecare misiune. S-au mobilizat de pe mal și l-au asigurat pe Marius, astfel încât acesta să se întoarcă în siguranță pe uscat. Pe micuțul în vârstă de 11 ani au reușit să îl salveze, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de colegii noștri, deznodământul nu a fost același pentru celălalt copil.

Chiar dacă scriem despre suferințe, curajul lui Marius reprezintă o lecție pentru noi toți și ne amintește cât de norocoși suntem pentru că avem ocazia de a fi alături semenilor, în cele mai negre momente.” a transmis ISUJ Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.