Maricica Cosa, candidatul ALDE la Presedentia CJ Bacau: „Voi milita din cadrul Consiliului Judetean pentru alimentarile cu apa in toate localitatile din judetul Bacau”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Organizatia Judeteana ALDE Bacau a organizat, miercuri, o conferinta de presa cu cei doi candidati la Primaria si Consiliul Judetean Bacau cu scopul de a-si prezenta proiectele pentru oras si judet.

Din partea ALDE, la Consiliul Judetean Bacau va candida Maricica Cosa, fost prefect de Bacau iar la Primaria Bacau, Constantin Scripat, actual viceprimar.

Presedintele ALDE, Constantin Avram a declarat ca nu este de acord cu campania agresiva promovata de alte partide, cu atacuri la persoana, spunand ca ALDE desfasoara o campanie electorala decenta si de bun simt.

„Candidatii la alegerile locale au uitat de componenta de decenta a campaniei electorale, ati vazut candidatii nostri au alt tip de comportament. Asta nu inseamna ca nu sunt combativi, ca nu vor aborda problemele cu fermitate si vor veni cu solutii” a precizat Constantin Avram

Maricica Cosa, fost prefect de Bacau si actual candidat la Presedentia Consiliului Judetean Bacau din partea ALDE a precizat ca in aceste momente cei mai importanti sunt copiii nu alegerile :

„Nu trebuiau organizate alegeri in aceasta perioada. Cred ca toti politicienii ar fi trebuit sa-si dea mana pentru imbunatatirea conditiilor pentru noul an scolar. Am discutat cu foarte multi parinti nemultumiti care-mi spun ca nu se poate ca elevii sa stea in aceste custi de plexiglas sau sa respire foarte multe ore in acele masti” a precizat Maricica Cosa

Cosa a spus ca prioritar erau elevii nu alegerile locale sau parlamentare. Aceasta a mai precizat ca este cea mai anosta campanie electorala  „cu masca, nu poti purta un dialog, te simti ca vorbesti pe ascuns”.

Maricica Cosa spune ca a mers pana acum, in campanie electorala, in aproximativ 60% din judetul Bacau si a observat lucruri destul de grave. La Pancesti, spune ea, o sala de sport pe care s-au cheltuit 600.000 lei nu este receptionata. La Stanisesti nu exista asfalt si locuitorii nu pot respira din cauza prafului. Mai mult de atat, exista localitati intregi fara apa potabila.

„Toti politicienii ar trebui sa puna umarul la oprirea jafului din banul public. Este inadmisibil ca in 2020 sa nu ai alimentare cu apa – apa potabila – nu canalizare care deja este un lux. „ spune Cosa

Fostul prefect spune ca din cadrul CJ Bacau se va lupta pentru alimentarea cu apa in toate localitile din Bacau :

„Voi milita din cadrul Consiliului Judetean pentru alimentarile cu apa – cel putin apa potabile – in 4 ani se poate face in toate localitatile, sa poti bea o apa sanatoasa.” a mai adaugat Cosa

 

Articol comandat de PARTIDUL ALIANTA LIBERALILOR SI DEMOCRATILOR-ALDE – filiala Bacau – cod mandatar: 21200063

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here