Maricica Cosa: „Astazi am participat la o mascarada politica la Consiliul Judetean”

Alianta anti-PSD, formata din toate partidele din CJ, mai putin PSD, a organizat dupa alegerea vicepresedintilor o conferinta de presa pentru a-si exprima punctul de vedere. Presedintele ALDE Bacau, Maricica Cosa, a explicat presei ce s-a intamplat cu demisia lui Scripat.

Astazi am participat cu totii la o mascarada politica in plenul Consiliului Judetean. Am banuit acest lucru insa toata lumea spune ca nu avem demisia lui Constantin Scripat. (Cosa a prezentat demisia, scrisa de mana – ca fiind a consilierului judetean Constantin Scripat ).

Am vazut astazi o prounere de vicepresedinte de CJ Bacau, care nu a reusit „performanta” de a fi consilier local. In cadrul ALDE se apreciaza munca si noi intotdeauana am fost un partener corect. Vreau sa-i reamintesc domnului Benea ca impreuna cu Maricica Cosa a construit USL-ul si a facut majoritati din 2008.

Din punctul meu de vedere este un consiliu local nelegitim. Astazi, daca Maricica Cosa nu este „yes-men” , nu mai este buna pentru PSD. ” a spus Maricica Cosa

Cosa a spus ca demisia lui Scripat a fost inaintata catre CJ Bacau si Prefectura si se va adresa justitiei mai departe.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here