Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, lăsat fără permis de polițiștii băcăuani


Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost prins de poliţiştii băcăuani conducând cu viteză excesivă pe raza teritorială a comunei Nicolae Bălcescu. Pesedistul a contestat procesul-verbal de contravenţie, susținând că era în afara localităţii şi că nu ar fi depăşit viteza legală.

politia-rutieraMaşina condusă de Oprișan a fost surprinsă de aparatul radar al Poliţiei Rutiere din judeţul Bacău, în 3 august, în comuna Nicolae Bălcescu. Acesta ar fi depăşit viteza cu care putea circula în localitate, poliţiştii dispunând reţinerea permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a contestat procesul-verbal de contravenţie, în 5 august, la Judecătoria Focşani, care a înregistrat dosarul şi urmează să stabilească data judecării cauzei. Marian Oprişan a declarat că a contestat procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii şi că nu a depăşit limita legală de viteză.

„Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări”, a spus Oprişan, citat de agenția de știri Mediafax.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentRomânia interzice zborurile internaţionale care îi încalcă interesele sau obligaţiile externe
Articolul urmatorAlerta meteo: Cod galben de canicula in toata Romania !

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.