Marcel Dumitru Bujor, senator PP-DD de Bacau: “In martie am intrat in politica. In iunie am ajuns consilier local, in decembrie senator. Nu-mi vine sa cred nici acum!”


Directorul hotelului Trotus din Onesti, Marcel Bujor, a ajuns senator de Bacau din partea PP-DD. Bujor, care la locale obtinuse un mandat de consilier local din partea formatiunii lui Dan Diaconescu, a adunat peste 13.500 de voturi in colegiul 4 Senat, fiind devansat doar de candidatul USL, muzicianul Damian Draghici. Gratie scorului bun din judetul Bacau, partidul lui Diaconescu a obtinut un mandat de senator la redistribuire. Cum Bujor avea numarul cel mai mare de voturi dintre toti candidatii la Senat ai PP-DD Bacau, obtinerea mandatului a devenit o formalitate.

Proaspatul senator a declarat, in exclusivitate pentru Bacau.net, a apreciat drept grea campania electorala, “din cauza imensitatii colegiului 4”. Bujor a laudat munca celor 3 candidati la deputatie ale caror colegii uninominale s-au suprapus peste colegiul 4 Senat.
“Am avut acesti 3 candidati la deputati, Razvan Sendrea, Ioan Melinte si Irina Ungureanu care au  muncit intr-o adevarata echipa si acest lucru s-a vazut. E ceva nou, inedit. Nici nu-mi vine a crede pana nu vad hartia! Am realizat totul foarte repede, am intrat in martie in politica, in iunie eram consilier local si acum parlamentar in Senat. E ceva ce vezi mai rar in politica”, a comentat Marcel Bujor.

El a afirmat ca dupa perioada de acomodare cu Parlamentul, va incerca sa promoveze proiecte in interesul Bacaului, dar si a zonei din care provine – Onesti. Municipiul de pe Trotus trimite, astfel, in Parlament 2 alesi: Valerian Vreme, la deputati, si Bujor la Senat. Alti doi parlamentari, Constantin Avram (USL), castigatorul colegiului 6 deputati si Vasile Nistor (USL), castigatorul din colegiul 2 Senat vor reprezenta, de asemenea, orasul in Legislativ. “Interesul personal e mai putin important. Eu spun ca e important sa facem ceva pentru aceasta zona, pentru Bacau si pentru Romania”, a afirmat Bujor.

La Senat, PP-DD a adunat in cele 4 colegii din judetul Bacau peste 44.300 de voturi, reprezentand 20,13 la suta din sufragiile valabil exprimate. Bujor a fost peste media partidului cu 2 procente, obtinand 22,47 la suta.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

  1. BUJOR sLUGA DE CASA A INTERLOPULUI GELU CHEALFA CHEPTANUS AR TREBUI SA IMPARTA ACEIASI CELULA CU CHEPTANUS? MELINTE DEPUTATUL EVAZIONIST CU DOSAR DNA DE FURT A 20 MIL EURO FD?EUROPENE HALAL GASCA DE NEMERNICI HOTI SI INTERLOPI

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.