Marcel Ciolacu: „Intrăm în studiu de fezabilitate pentru A13 Bacău – Brașov”

1

Pe 30 aprilie, CNAIR a desemnat câștigătorul pentru contractul necesar finalizării Studiului de Fezabilitate al Autostrăzii Brașov – Bacău. După semnarea contractului, CONSITRANS SRL va avea la dispoziție 81,2 milioane de lei (fără TVA) și maximum 24 de luni pentru completarea acestui studiu de fezabilitate. Potrivit informatiilor Bacau.net, nimeni nu a contestat acest contract, insa CNAIR mai asteapta 1-2 zile pentru a fi siguri ca nu vine vreo contestatie prin posta.

In cadrul unei emisiuni, premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca „intrăm în studiu de fezabilitate pentru A13 Bacău – Brașov”. 

„Azi, la Brașov, am trecut și intrăm în studiu de fezabilitate a ceea ce privește A13 Bacău – Brașov, care este cel mai ușor de făcut, să unești Moldova, în sfârșit, de Ardeal și de centrul țării”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi 24.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că, în acest moment, cele mai multe fonduri sunt direcționate către regiunea Moldovei. „Lăsând gluma la o parte, fără nicio modestie, împreună cu colegii mei din Guvern, în acest moment, am direcționat cele mai multe fonduri, atât guvernamentale, cât și europene, din istoria post-decembristă, în Moldova. Și am făcut-o pentru că Moldova a fost depopulată”, a precizat premierul

1 COMENTARIU

  1. Numai prosteala, chiar nu au pic de rușine acești politicieni care de 20 de ani ne prezintă acest subiect care nu se realizează. Băcăuanii s-au scârbit sa tot citească despre acest obiectiv care probabil nu se va realiza niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.