MAPN face recrutari. In judetul Bacau sunt libere 55 de locuri


MAPN face recrutari de soldat/gradat profesionist. 1049 de locuri sunt vacante in 33 de judete. La nivelul judetului Bacau sunt disponibile 55 de locuri.

„Se poate opta pentru orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în judeţul în care candidatul domiciliază (viza de flotant nu se ia în considerare). Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php . Despre probele de selecţie citiţi aici: https://www.recrutaremapn.ro/selectie.php.

ÎNSCRIEREA candidaţilor: 02.05 – 17.06.2022 Cei interesați trebuie să se adreseze pentru mai multe informaţii şi înscriere la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .Înscrierile NU se fac online .

Pentru locurile la FORŢELE PENTRU OPERAŢII SPECIALE, înscrierea şi depunerea dosarelor de candidat au loc tot în perioada 2 mai – 17 iunie 2022, dar la unitățile menționate în Arondarea teritorială a structurilor de Forțe pentru Operații Speciale Informaţii complete şi consiliere veţi primi la biroul informare-recruatre din cadrul centrului militar de care aparţineţi cu domiciliul.” anunta MAPN

1 COMENTARIU

  1. Ce să mai vorbim… Cine face acum armată are șanse să supraviețuiască. Eu am făcut-o acum 41 de ani și nu regret…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.