Manifestari de Ziua Copilului in Comanesti

0

La initiativa Politiei de Proximitate a Orasului Comanesti si a Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, în colaborare cu Centrul Europe Direct si unitatile de învatamânt din Comanesti, în data de 1 Iunie 2011 începând cu ora 10.00, în orasul Comanesti se vor desfasura manifestari dedicate ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI.

Aproximativ 400 de elevi îmbracati cu tricouri albe vor strabate orasul Comanesti înt-un MARS ÎMPOTRIVA VIOLENTEI ÎN MEDIUL SCOLAR SI ÎN SOCIETATE. Elevii vor purta pancarde cu mesaje antiviolenta si vor distribui pliante realizate de ei iar politistii vor împarti celor prezenti la manifestare aproximativ 3.000 de pliante cu recomandari preventive.

La ora 11.30, în Parcul Ghika din localitate, politistii împreuna cu adloescenti si prescolari vor participa de o serie de activitati cultural artistice dedicate Zilei Copilului cum ar fi spectacole de teatru, poezie, cîntece si desene pe asfalt. La sfârsitul activitatilor toti copiii vor primi din partea organizatorilor dulciuri si baloane.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.