Mandinga, locul 12 la Eurovision. Suedia a castigat locul I

1

Mandinga a obtinul locul 12, in finala de la Eurovision 2012, ce a avut loc la Baku. Mandinga a interpretat piesa “Zaleilah”, compusă de Costi Ionita. Romania a obtinu 71 de puncte.

România a primit punctajul maxim (12 puncte) de la Republica Moldova şi a fost pe locul al doilea în clasamentul Spaniei, cu 10 puncte, însă nu s-a mai regăsit pe primele trei poziţii (cu 12, 10 şi respectiv 8 puncte) în clasamentul unei alte ţări. România a mai primit câte 7 puncte din partea Italiei şi Greciei, 6 din Israel şi Azerbaidjan, 5 puncte de la Irlanda şi câte 4 puncte din Portugalia şi Turcia.

Reprezentanta Suediei, Loreen, cu piesa “Euphoria”, a castigat Eurovision 2012, avand 372 de puncte.


Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. O concetateana (Diana-Florina Cosmin) de a voastra-noastra spunea: Recunosc, am simtit o mare satisfactie vizavi de victoria Suediei la Eurovision. Nu doar datorita melodiei (foarte buna ?i c?ntata impecabil), ci si gra?ie unui detaliu esen?ial: cantareata Loreen nu a simtit nevoia sa-si dezgoleasca picioarele pan’ la gat, sa se urce pe tocuri de 20 de cm sau sa-si scoata sanii pe-afara. Dimpotriva, a venit intr-o salopeta vaporoasa, in picioarele goale, aproape nemachiata. Si, surpriza, a fost mai sexy decat 99% dintre participantele de gen feminin. Sper sa marcheze un precedent promi??tor si sa se mai linisteasca trendul ,,Te dezbraci ?i c??tigi?…

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.