Managerul Spitalului Orasenesc Buhusi : „Spitalul ” Prof. Dr. Eduard Apetrei ” Buhusi figureaza in noua varianta de Master Plan ca unitate sanitara cu paturi, nu ca ambulatoriu cum era prevazut in varianta anterioara”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Constantin Poiana, managerul Spitalului Orasenesc Buhusi, a anuntat printr-o postare pe Facebook ca Spitalul nu va mai fi inchis sau transformat in ambulatoriu. Astfel, datorita investitiilor din ultimii ani, Spitalul Buhusi figureaza in noua varianta de Master Plan ca unitate sanitara cu paturi, nu ca ambulatoriu cum era prevazut in varianta anterioara :

„In data de 14 februarie 2020 am participat, la invitatia Ministerului Sanatatii, la prezentarea Master Planului Serviciilor Medicale din Regiunea Nord-Est .

In ceea ce priveste Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhusi , se pare ca strategia manageriala a fost una buna si apreciata!

Accentul pus pe nevoia de servicii medicale, atragerea de resursa umana ( medici ), dotarea cu aparatura si echipamente medicale de maxima urgenta, accesarea de fonduri europene prin proiectele initiate de Consiliul Local/ Primaria Orasului Buhusi, alte fonduri nerambursabile, implicarea comunitatii locale, modernizarile, reabilitarile, cresterea calitatii actului medical si a conditiilor hoteliere, crearea de specialitati noi, actualizarea structurii de paturi pe baza indicatorilor de performanta ( ICM, DMS, IU, RUP, etc ), au avut efectul scontat !

Au fost recomandate directii de reorganizare pentru serviciile din ambulatoriu, spitalizare de zi, cronici, etc. Propunerile de reorganizare se vor face la solicitarea unitatii sanitare, autoritatilor locale si in functie de indicatorii de performanta, ICM, DMS, IU, RUP si nevoile de servicii medicale din zona deservita.

Concluzia este una singura, Spitalul ” Prof. Dr. Eduard Apetrei ” Buhusi figureaza in noua varianta de Master Plan ca unitate sanitara cu paturi, nu ca ambulatoriu cum era prevazut in varianta anterioara!” a spus Constantin Poiana, managerul Spitalului Orasenesc Buhusi

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here