Manager nou la Spitalul Judetean Bacau

14

Spitalul Judetean Bacau va avea un nou manager interimar. Actualul manager interimar, medicul Dana Caltaru, va fi inlocuit de Daniela Rusu. Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, va face numirea in urmatoarele zile. Medicul Dana Caltaru va prelua functia de director medical de la Adina Lupu.

Daniela Rusu are 51 de ani si este din Bacau. In perioada martie 2021- ianuarie 2022 a detinut functia de manager interimar la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad. De asemenea, viitorul manager al SJU Bacau are 18 ani de experienta in domeniul Pharma-Consumer, unde a detinut pe rand functiile de director de marketing si manager zonal.

Daniela Rusu a absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Educatie Fizica si Sport in cadrul Universitatii de Stat Vasile Alecsandri. De asemenea, are doua studii postliceale in domeniul sanatatii : management spitalicesc la Scoala Nationala de Sanatate Publica si managementul calitatii serviciilor de sanatate in cadrul Colegiului CREST.

Daniela Rusu

14 COMENTARII

  1. Mesajele care nu convin sunt sterse. Ce fel de publicatie sunteti?Cum vreti sa ararati realitatea ?De ce manupulati cititorii?Personajul desprecare vorbiti v a platit bine?

  2. Știți doar să aruncați cu vorbe! Nu cunoști oersoana, profilul ei, dar îți permiți să-ți dai păreri. Tipic românesc, răutate și prostie.

  3. In articol sunt mentionate doua universitati a profesat pana acum cu specialitatea primei universitati adica stiinte economice deci e o economista care a profesat in domeniu in anii trecuti si doamna nu este in nici un partid.

  4. Pesedisti buni la toate!Cum din musca nu faci albina,nici dintr o profa de sport nu poti face un manager de spital!PSd e in toate,in cele ce sunt si n cele ce maine vor rade la soare,ciuma rosie cuprinde Romania !

  5. Auzi, cică director marketing la Pharma-Consumer. Ceva mai bun nu ați găsit domnilor???
    Una e să fii managerul unui SPITAL Județean și alta e să lucrezi în marketing.
    În ce hal s-a ajuns?!

  6. Oare în Bacău nu se găsea un om capabil pentru o astfel de funcție? Ce părere aveți d-le Benea și d-le Ivancea sau altul este interesul sau de ce nu dispoziția …….! Am fi bucuroși să aflăm opinia dv sinceră, sau cer prea mult !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.