VIDEO : Mama cercetata pentru abandonul copiilor sai

1

O tânără de 22 de ani este cercetată pentru abandon de familie după ce polițiștii au stabilit că aceasta a plecat de la domiciliu, lăsându-și cei doi copii, de doi și patru ani, în grija unui bunic ce nu le poate asigra condiții minime de trai.

Secţia 1 Poliţie Rurală Bacău a fost sesizată la data de 22.02.2012, despre faptul că C. Ancuţa, de 22 ani din comuna Mărgineni, judetul Bacau  a plecat de la domiciliu la data de 19.02.2012 şi şi-a lăsat cei doi copii minori fără ajutor. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului însoțiți de asistentul social din cadrul Primăriei Mărgineni.

În locuință au fost găsiți doi minori, un băiețel de 4 ai și o fetiță de 2 ani, care locuiau în condiţii improprii, neîmbrăcati corespunzator sezonului de iarna, neîngrijiti, nespălaţi și flămânzi. In urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în data de 19.02.2012 mama minorilor, a afirmat că pleacă în municipiul Bacău să cumpere medicamente pentru copii și nu a mai revenit, deplasându-se la un concubin din orașul Comănești. Minorii au fost lăsați în grija bunicului C.Gheorghe, de 48 ani, care nu le poate oferi condiţiile necesare de trai.

Cei doi minori au fost internaţi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău şi urmează ca Asistenţa Socială din cadrul Primăriei Mărgineni să facă demersurile necesare internării acestora în Centrul de Protecţie a Copilului.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări față de C. Ancuţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abandon de familie.

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.