Mama celor doi copii inecati de propriul tata intr-un rau din judetul Bacau: „Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta”


Duminica, 8 mai, la ora 13:10, o femeie de 23 de ani din Pancesti a apelat serviciul de urgenta 112 pentru a anunta ca dupa o cearta in familie, tatal a plecat de acasa, cu cei doi copii minori, amenintand ca se va sinucide impreuna cu ei. Potrivit IPJ Bacau, la ora 13:26, un echipaj de politie a ajuns la fata locului si i-a observat pe cei doi minori in apa ( Barajul Beresti – Racaciuni ). Politistii au intrat imediat in apa pentru a-i scoate si le-au aplicat manevrele de reuscitare. Din nefericire cei doi minori au decedat. La fata locului a sosit si ambulanta insa manevrele de resuscitare au continuat fara succes. Este vorba despre o fetita de 5 luni si un baietel de 4 ani.

Mama celor doi copii a declarat pentru Antena3 ca au mai fost probleme cu barbatul si a fost internat la psihiatrie. Totusi, femeia nu s-a asteptat sa-si omoare copiii:

Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. 

Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor într-un râu.” a declarat mama celor doi copii

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.