Mai multi bacauani care treceau ilegal in SUA din Bahamas in Miami au fost atacati de rechini

0

Un grup de indivizi dintr-un clan din Bacău, care încerca să pătrundă ilegal în Statele Unite, a fost vizat de un atac de rechini în timp ce naviga cu o barcă plecată din Bahamas. Membrii acestui grup au relatat cum rechinii flămânzi încercau să răstoarne ambarcațiunea lor gonflabila.

Se cunoaste faptul ca foarte multi infractori incearca sa treaca ilegal granita in America, din Bahamas in Miami, cu diverse ambarcatiuni. Unii sunt prinsi insa altii reusesc sa ajunga la tarm si sa ramana pe teritoriul american. Multi dintre ei primesc azil si raman in America.

SUA au devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai vânate destinații de către membrii clanurilor din țara nostră. Odată ajunși ilegal în țara tuturor posibilităților, aceștia se apucă să cloneze carduri, să fure din buzunare sau din vestiarele sălilor de sport, să facă înșelăciuni cu aur fals ori soțiile lor să practice vrăjitoria.

Potrivit spynews.ro, un grup de interlopi plecați din Bacău să trăiască visul american a văzut moartea cu ochii. Sursele citate au precizat că, în timp ce se aflau, în toiul nopții, în apele Oceanului Atlantic, motorul bărcii pneumatice s-a oprit. „Am văzut pe apă niște triunghiuri negre care mergeau în cerc, în jurul bărcii. Un băiat din grup a întrebat într-o țigăească amestecată cu americănească ce se întâmplă. So, what? So, what? Călăuza, care intrase în panică, tot repeta că e the shark!”, a povestit sursa citată.

Aceste „triunghiri” au strâns cercul până la marginea bărcii umplute cu aer. Oamenii erau paralizați frică, mai ales că peștii ajunsesră să treacă pe sub barcă, pe care, din când în când, „o săltau cu cocoașa”. Aceștia s-au liniștit abia după ce motorul ambarcațiunii a repornit și au reușit să se îndepărteze.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.