Mai multe strazi din Bacau raman astazi fara apa. CRAB executa mai multe lucrari la retea

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Mai multe strazi din Bacau raman marti fara apa din cauza mai multor avarii produse la reteaua de apa. CRAB are echipe in teren si lucreaza pana la rezolvarea problemelor :

„In data de 15.10.2019, incepand cu ora 9.00, din cauza unei defectiuni, Primaria Municipiului Bacau va efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. Gheorghe Glod, intersectie cu str. 13 Septembrie, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate in cartierul Tache.”

„n data de 15.10.2019, incepand cu ora 9.00, ca urmare a lucrarilor realizate de S.C. BRANPIS S.R.L. in zona, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. Digul Barnat (Catedrala Catolica), din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 6 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strada Digul Barnat.”

„In data de 15.10.2019, incepand cu ora 9.00, din cauza unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. 22 Decembrie, nr. 1, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strazile Mioritei, 22 Decembrie si Iosif Cocea.”

Comunicat CRAB

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here