Mădălina Ghenea, colegă cu Michael Caine

0

madalina_ghenea_1Dupa ce a bifat nume grele de la Hollywood, precum Dicaprio, Butler sau Fassbender, Madalina Ghenea aduna colosi ai marelui ecran si in palmaresul de actrita.  După Jude Law, acum olteanca joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Rachel Weisz, în pelicula “The Early Years”.

La doar 26 de ani, frumoasa Mădălina Ghenea a realizat lucruri la care alte fete de vârsta ei încă visează. S-a iubit cu bărbaţi celebri, a devenit un nume cunoscut, şi, mai nou, este distribuită în filme cu actori de renume mondial. Regizorul italian Paolo Sorrentino, a cărui producţie “La Grande Bellezza” a primit anul acesta Oscarul pentru cel mai bun film străin, a ales-o în urmă cu câteva luni pe Mădălina să joace în următoarea sa peliculă, “The Early Years”.

Astfel, imagini cu olteanca, îmbrăcată sumar pe platourile de filmare din Roma, ascultând indicaţiile lui Sorrentino, au apărut ieri în presa din toată lumea. Lângă ea apare şi legendarul Michael Caine, 81 de ani, unul dintre eroii peliculei. De asemenea, în distribuţie îi regăsim şi pe faimoşii Jane Fonda, Harvey Keitel şi Rachel Weisz. Românca joacă rolul unei tinere ce câştigă titlul de Miss Univers şi rupe inimile bărbaţilor din jurul ei. Conform anunţului făcut de regizorul Sorrentino, pelicula va avea premiera în Italia, la începutul anului viitor.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.