Luni si Marti se inchid toate scolile din judetul Bacau


Scolile din judetul Bacau vor fi inchise luni si marti!

Autoritatile din Bacau au luat aceasta decizie in urma codului galben de ninsori si ger. Temperaturile exterioare vor fi de minus 15 dar se vor resimti  minus 25, conform prognozelor. Decizia a fost aprobata in Comitetul Local ptr Situatii de Urgenta si este valabila pentru tot invatamantul preuniversitar de la crese si gradinite pana la colegii si licee.

Va ninge mai puternic pana luni, 9 ianuarie ora 12:00, dupa care ninsoare va scadea in intensitate.

„Având în vedere condițiile meteorologice din județul Bacău, se suspendă cursurile din toate unitățile de învățământ din județ în zilele de luni și marți, 09 și 10 ianuarie 2017.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bacău”
Primarul Necula :
„Am decis SISTAREA CURSURILOR, ÎN ZILELE DE LUNI ȘI MARȚI, în toate unitățile școlare din Municipiul Bacău din învățământul preuniversitar (creșe, grădinițe, școli, licee și colegii). Siguranța copiilor, dar și dificultățile întâmpinate în traficul rutier au fost determinante în luarea deciziei.În prezent, pe principalele artere rutiere din Municipiul Bacău lucrează la degajarea carosabilului peste 120 de persoane (în trei schimburi), 11 „sărărițe”, 5 pluguri, 5 buldoexcavatoare, 3 autospeciale de împrăștiat material antiderapant și 8 motofreze pentru trotuare.

În cursul nopții de 8 spre 9 ianuarie, vom interveni cu 21 de buldoexcavatoare, 22 excavatoare, 8 încărcătoare și 24 de autocamioane, pe cele 6 zone în care a fost împărțit orașul, în vederea ridicării/degajării zăpezii acumulate.

Rog agenții economici și șefii de asociații de proprietari să țină seama de faptul că trebuie să asigure degajarea zăpezii de la intrarea/ieșirea din unitățile economice, respectiv din imobilele de locuit.”

 

 

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.