Ludovic Orban a fost in Bacau : „Le-am transmis că PNL este un partid serios, unit, unde chiar dacă există competiție în interior, suntem colegi”

   

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vizitat vineri judetul Bacau, intr-o campanie electorala interna. Orban candideaza pentru un al doilea mandat la functia de presedinte PNL. Contracandidatul sau, Florin Citu, este unul foarte puternic, astfel ca rezultatul alegerilor este incert.

   

„M-am bucurat să îi revăd astăzi pe colegii liberali din Bacău. Le-am transmis că PNL este un partid serios, unit, unde chiar dacă există competiție în interior, suntem colegi, indiferent de rezultatul alegerilor, și mergem mai departe. Ceea ce este important este ca după acest Congres să rămânem în continuare parteneri, colegi, și să acționăm în conformitate cu angajamentele pe care ni le-am luat față de cetățeni.

Sunt un om care și-a petrecut toată viața matură în PNL, și am servit partidul și interesul public de peste 30 de ani. Sunt un om pe care oricine se poate baza, și care dacă a făcut o înțelegere cu cineva face tot posibilul să-și respecte înțelegerea.” a spus Orban

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here