Lucrarile la parterul si subsolul cladirii Spitalului Municipal au fost finalizate. Ivancea: „Aștept de la conducerea Primăriei punerea în dezbaterea CL Bacău a proiectului vizând trecerea clădirii fostului Spital Municipal in domeniul public al județului”


Lucrarile la parterul si subsolul cladirii Spitalului Municipal au fost finalizate. Anuntul a fost facut duminica, 24 iulie, de presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea. Acesta, impreuna cu prefectul Lucian Bogdanel si cu presedintele ANDIS, Adrian Popa au inspectat obiectivul UPU ( parter si subsol ).

Cei 3300 mp de cladire au fost amenajati pentru urgente COVID, radiologie, spitalizare de zi insa au fost create si spatii administrative si un subsol cu zona prosectura. Investiția a fost finanțată în proporție de 50 / 50 la sută de CJ și CL Bacău, respectiv 12 milioane lei, iar dotările pentru funcționare – în valoare de 4 milioane lei – sunt suportate exclusiv din bugetul Consiliului Județean:

Mă bucur să văd că lucrările executate sunt la un standard ridicat de calitate, în ciuda faptului că această perioadă a fost extrem de grea pentru antreprenori. Încă de la preluarea mandatului am solicitat preluarea și punerea în funcțiune a fostului Spital Municipal – astăzi vedem că se poate și sper, în al 12 le-a ceas, ca municipalitatea să înțeleagă că acest obiectiv medical trebuie să fie pus la dispoziția medicilor și a pacienților.

Aștept de la conducerea Primăriei punerea în dezbaterea CL Bacău a proiectului vizând trecerea clădirii fostului Spital Municipal din domeniul public al municipiului, în domeniul public al județului așa cum deja s-a aprobat în Consiliul Județean, în conformitate cu soluția dată de Ministerul Sănătății. Doar astfel vom putea face din acest obiectiv unul care să funcționeze în integralitatea lui. Îl invit pe dl. primar să viziteze acest obiectiv finalizat (are ce vedea) și să susțină terminarea lucrărilor la această clădire!” a declarat Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.