Lucrări de 5.8 milioane lei la „Casa nr.2” de pe str. Henri Coandă. Vor fi noi spații de lucru și depozitare

1

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat finalizarea lucrărilor la „Casa nr.2” de pe str. Henri Coandă. Clădirea a beneficiat de lucrări de reparații capitale, cu scopul de a amenaja și a dota noi spații de lucru & depozitare.

S-au executat intervenții la tâmplărie, izolație, refacerea fațadei și finisaje interioare. De asemenea, s-au făcut modificări la instalația electrică și termică.

A rezultat o clădire modernă, propice pentru desfășurarea activității administrative, o parcare adecvată și un spațiu verde care pune în valoare imobilul.

Investiția, cu o valoare de aprox. 5,8 milioane lei, a fost asigurată în totalitate din bugetul Consiliului Județean Bacău. Constructorul a dat dovadă de seriozitate prin realizarea în condiții de maximă calitate a modernizării și dotării acestui obiectiv.

Toate clădirile pe care le avem în administrare sunt evaluate constant astfel încât, intervențiile pentru reabilitări și modernizări să fie făcute în timp util, la costuri cât mai mici. În mod cert, pe baza planului de intervenție elaborat de către colegii mei, treptat, vom face reparații la toate spațiile administrative.” – Valentin Ivancea, Președintele CJ Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.