Lucian Viziteu: „De astăzi avem buget funcțional și în vigoare! Bacăul va intra în normalitate și pentru prima oară in mulți ani într-un ciclu de dezvoltare”

Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat astazi ca Prefectul Leonard Bulai a renuntat la apel in procesul pierdut pe tema bugetului, astfel ca exista o hotarare definitiva. Viziteu a anuntat ca de astazi ( joi, 22 iulie ), bugetul Bacaului este „functional si in vigoare” :

   

„De astăzi avem buget funcțional și în vigoare! Bacăul va intra în normalitate și pentru prima oară in mulți ani într-un ciclu de dezvoltare!Stop DEZINFORMĂRII și intoxicărilor din partea PSD și opoziției. Astfel au fost parcurse trei etape importante:

1. Modificarea bugetului adoptat în formă inițială și atacat în instanța, pentru ca acesta să poată fi validat în sistemul public de raportare și astfel să devină operabil. Totodată au fost salvate și o serie de investiții pe care PSD le dorea distruse.

2. Renunțarea de către Prefectul Județului la calea de atac asupra hotărârii pronunțate de către instanța de fond, ca urmare a modificărilor efectuate asupra bugetului prin etapa anterioară.

3. Inițierea de către consilierii locali a unui proiect de hotărâre prin care se revocă mandatul dat consilierului PSD Laur Sova Gâțu de reprezentare a Consiliului Local în acest proces și renunțarea la calea de atac.” a precizat primarul Viziteu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here