Lucian Sova: „Am demisionat din funcțiile de președinte executiv al organizației județene și președinte al organizației municipale Bacău”

Lucian Sova, deputat PSD de Bacau, a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile pe care le are in Partidul Social Democrat:

Astăzi, am demisionat din funcțiile de președinte executiv al organizației județene și președinte al organizației municipale Bacău.Doar rațiuni de simetrie m-au făcut sa aman cu o luna gestul pe care ar fi trebuit sa-l fac pe 22 Octombrie 2020.

22 Noiembrie 2018, a fost ziua demisiei de onoare din funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a votului unanim impotriva mea, al șefilor de organizații județene, deși nici măcar unul nu a putut explica acest vot, in fine, a fost de fapt voința președintelui de atunci al PSD, de a crea loc altei persoane. Se pare ca “istoria se repeta”… oarecum.” a spus Lucian Sova

Lucian Sova si-a dorit primul loc pe lista de candidati la Senat, insa presedintele Dragos Benea a anuntat ca PSD Bacau ii poate oferi locul al doilea. Sova a refuzat, iar de aici s-a produs „ruptura” :

„22 Noiembrie 2020, consider ca trebuie sa fie ziua demisiei de onoare din funcțiile de conducere ale organizațiilor județeana și municipala, gest firesc urmare a votului împotriva candidaturii mele pentru locul întâi la senat, unanim exprimat, nu știu de ce, tot neargumentat de colegii șefi de organizații.PRIVIND RETROSPECTIV, gândesc ca poate am “ supărat “ cu…. Centura Bacăului, Aeroportul George Enescu, Radioterapie, Drumuri naționale…..proiecte de suflet pentru Bacău.” a mai precizat Sova

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here