Lucian Bogdanel: Daca proiectul domnului Viziteu este ca „Nu e de la PSD” – atunci, metaforic, proiectul nostru este ca toti ceilalti – care nu si-l mai doresc pe actualul primar – sa-l voteze pe Valentin Ivancea, singurul capabil sa produca schimbarea in Bacau

4

Fostul prefect al județului Bacău, Lucian Bogdanel, actualmente candidat pentru funcția de consilier local și viceprimar, a lansat un apel către locuitorii municipiului Bacău. Bogdanel a subliniat că singura opțiune viabilă pentru cei care doresc să-l înlăture pe actualul primar, Lucian Viziteu, este să îl susțină pe Valentin Ivancea – candidat din partea Aliantei PSD-PNL.

Potrivit lui Bogdanel, restul candidaților nu dispun de capacitatea politică necesară și nici de structurile politice adecvate pentru a oferi o alternativă reală. În contrast cu proiectul lui Viziteu, care se reduce la simpla opoziție față de PSD, candidatul Ivancea este prezentat ca singura soluție capabilă să aducă schimbarea mult dorită în Bacău:

Cine vrea sa scape de Viziteu are o singura optiune, solutia Valentin Ivancea pentru Primaria Municipiului Bacau. Restul candidatilor nu au nici capacitatea politica, nici structura politica, unii nu au nici lista de candidati completa pentru Consiliul Local, ei candidand doar pentru a fragmenta pe ici-colo – fiind in blat cu calamitatea Viziteu – doar-doar va ramane in functie.

Daca proiectul domnului Viziteu pentru Bacau este ca „Nu e de la PSD” – atunci, metaforic, proiectul nostru este – ca toti ceilalti care nu si-l mai doresc pe actualul primar – sa-l voteze pe Valentin Ivancea, singurul capabil sa produca schimbarea in Bacau.” a transmis fostul prefect al judetului Bacau, Lucian Bogdanel – candidat pentru functia de consilier local/viceprimar

4 COMENTARII

  1. Ce facem dacă schimbăm??
    …….,,că are capacitate politică” este total greșit, noi vrem capacitate administrativă.
    Ivancea este un al doilea Necula, ambii propuși de psd, după aceleași criterii și de același om.
    Oare asta este schimbare dorită?????

    • daca suntem obiectivi,nu hastagi,viziteu nu a facut nimic.dar absolut nimic.daca incepem cu contractul :taxe,stadion,tren,parcari, apoi terminam cu parcuri, strazi, teatrul bacovia,aqua park si restu.NIMIC.a venit cu 60 mil euro de la Necula, nu le-a terminat! ba mai mult, a pierdut fonduri ue si acum noi platim.iesiti din bula, cu 2 dungi verzi pe asfalt nu se face modernizare,terminati cu fb si iesiti in realitate.bacaul e distrus!toata lumea fuge de aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.