Luchian si Sustac, viceprimari

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

In prima sedinta de Consiliu Local, consilierii au votat numele celor ce vor ocupa fotoliul de viceprimari. Dragos Luchian si Mihai Sustac din partea USL si Paul Valerian Timofte din partea PP-DD. Acestia au fost alesi prin vot secret.

Dragos Luchian nu este strain de indatoririle de viceprimar, acesta ocupând aceasta functie si in mandatul anterior al CL Bacau.

“Va multumesc pentru increderea acordata. Votul ma onoreaza si ma responsabilizeaza si ma face sa cred ca nu regretati votul pe care mi l-ati acordat in 2008. Vom fi un executiv reprezentativ al formatiunilor politice si ne vom pune in slujba cetatenilor municpiului. Cred ca atacurile politice din CL se vor incheia si sper ca orice discutii in contradictoriu sa fie constructive, bazate pe proiectele de interes public”, a declarat el. De partea cealalta, Mihai Sustac, actualmente director al societatii care administreaza Teatrul de Vara, ocupa pentru prima data aceasta functie. Vizibil emotionat, acesta le-a multumit colegilor pentru votul acordat.

„Vreau sa va asigur ca voi lupta pentru siguranta si bunul trai al cetatenilor acestui oras. Va garantez asta”, a spus Sustac.

 

Sursa: desteptarea.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here