„Locotenentii” lui Tata vor fi judecati in stare de libertate – Video

13

Rusu Catalin Bogdan, Zambreanu Romeo, Manea Constantin si Vicol Oana , locotentii lui Tata retinuti in ultimele 24 de ore vor fi cercetati in libertate.Felix Banila , prim procurorul Tribunalului Bacau a declarat ca cei patru au fost implicati in tentativa de omor din 14 februarie asupra lui Puiu Mironescu la bariera de la Lilieci , la iesirea din Bacau spre Piatra Neamt.


„Sunt deosebit de violenti. Am retinut trei dintre acestia, iar al patrulea a fost identificat pe raza municipiului Bucuresti. Inculpatii neaga orice legtura intre ei, dar faptele ii divulga. I-am retinut pe toti patru. Fata de Oana Vicol am luat masura sa nu paraseasca tara. Pentru ceilalti am preopus masura arestarii, dar judecatorii au hotarât altfel. Acum se afla in stare de libertate. Urmarirea penala este complicata prin situatia asta”, a declarat Felix Banila.

Cei patru locotenti a lui Adrian Marin Botez (Tata ) sunt asteptati luni la Tribunalul Bacau.Marin Botez este de negasit.

Sursa foto : ziarpiatraneamt.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

13 comentarii

  1. adrian lazar, acum botez e un colaborator cu garda. e un praduitor original. si ca orice jet e dat la randul lui in primire de oamenii si jegoasele din jurul lui. pana isi va da seama va avea mandat de 18 ani de executat. acolo sa fie as. la penitenciar.

  2. Daca nu acum peste cateva luni si tot va fi totul bine.E prea ager pentru 90%din lume .il cunosc personal si sincer spre dezamagirea tuturor care-l vor inchis nu este acesta un sfarsit pentru clanul lui.

  3. nu faceti greseala sa-i judecati in libertate.. se vor sustrage judecatii.. nu uitati ca pe 30.05.2011 clanul botez are termen pentru acelasi gen de fapta infractionala. nu trebui lasati in libertate astfel de scursuri ale societatii. ei nu reusesc sa se regaseasca intr-o societate civilizata.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.