„Locala” a amendat soferii care au parcat in locuri nepermise

0

Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră au desfășurat în perioada 29.01-12.02.2024, acțiuni punctuale ce au vizat respectarea prevederilor legale privind abaterile statice: oprire, staționare, acces interzis, precum și alte abateri prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în municipiul Bacău.

Au fost verificate 101 autovehicule, aplicate un număr de 55 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.975 lei și 119 puncte de penalizare la permisul auto.

Pentru alți 43 de proprietari ai autovehiculelor oprite în zona de acțiune a indicatoarelor „Oprire/Staționare interzisă” polițiștii locali au solicitat prin somații comunicarea datelor de identitate ale conducătorilor auto, în vederea luării măsurilor prevăzute de legislația în vigoare.

În acest sens, facem apel către conducătorii auto care parchează/staționează neregulamentar pe raza municipiului Bacău, să evite aceste situații deoarece activitățile desfășurate de polițiștii locali pe această linie au un caracter permanent.” a transmis Politia Locala Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.