Liviu Miroseanu a fost nominalizat de PNL candidat pentru Primaria Bacau

Actualul prefect Liviu Miroşeanu este candidatul PNL pentru Primăria Bacău, în timp ce Ionel Palăr a devenit oficial candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău. Cei doi au fost validaţi în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, desfăşurat azi la Bucureşti.

„Mă bucură această decizie şi îmi voi da demisia din funcţia de prefect, pe care o deţin acum. Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni, cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni.

În ultimele luni, în care am gestionat criza sanitară COVID-19, am înţeles şi mai bine că oamenii aşteaptă altceva de la administraţie şi de la politic, că băcăuanii au nevoie de cineva care chiar să îi asculte, să îi reprezinte şi care să rezolve problemele comunităţii, nu doar să promită.

Cu siguranţă voi aduce calm, echilibru si eficienţă în administraţie, pentru că ceasta este calea, nu a celor care ţipă mai mult, se înghesuie în fotografii şi sunt falşi campioni pe Facebook”, este prima declaraţie a lui Liviu Miroşeanu, din postura de candidat la Primăria Bacău.

In cursa pentru Primaria Bacau si-au mai anuntat candidatura Cosmin Necula ( Pro Romania), Dragos Stefan ( PMP), Lucian Viziteu ( USR). PSD nu a anuntat inca candidatul, Lucian Sova fiind o posibila varianta. Exista si mai multi candidati independenti insa candidatura lor nu este inca sigura.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here