Livada copilariei


Copiii care au iesit joi pe dealuri ca sa planteze pomi dand viata proiectului „Livada copilariei” au avut noroc de o vreme frumoase. Alaturi de elevi au fost profesorii , specialistii camerei agricole si edilii care au consimtit sa se implice. Programul „Livada copilariei” este realizat de Consiliul Judetean Bacau in colaborare cu 44 de primarii rurale si cu unitatile de invatamant.

Dragos Benea , presedinte Consiliul Judetean Bacau :

„Trag nadejde ca acest proiect care este gandit pentru urmatorii 3 ani va acoperi si celelalte 40 de comune si sper ca si la anul sa mai gasim comune pentru a replanta cat mai multe livezi care au existat in mediul rural. Dincolo de valoare in sine a acestei livezi , probabil ca si acesti copii invata ceva din ceeea ce se intampla astazi si ceea ce se intampla cu copacul plantat de ei astazi.”

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

4 comentarii

  1. s-ob vedea daca benea mai castiga ,depinde decat salam da de pomana psd-ul se duce vale ,un partid de hoti ,mincinosi afara cu ei din tara ,cucoana vezi de mandatul tau daca il castigi ,ca benea are bani sa cumpere voturi dar tu ce furi???

    • ce te deranjeaza daca planteaza copaci?vezi ca rautatea duce la boli cumplit de grave, si ca sa te linistesc indiferent cine esti benea oricum v-a cistiga mandatul, cu siguranta,iar tu preocupa-te de problemele tale nu muri de grija altuia.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.