Lista mgazinelor de unde se poate cumpara mancare cu tichete sociale


Tichetele sociale sunt oferite prin programul „Sprijin pentru Romania”, finantat din bugetul de stat si din fonduri europene prin Programul Operațional Incluziune si Demnitate Sociala (POIDS) si prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

Acestea se pot folosi pentru alimente şi mese calde sunt emise si distribuite numai pe suport electronic. Circa 3 milioane de români din categorii defavorizate le primesc. Valoarea nominală a tichetului social pentru produse alimentare şi mese calde este de 250 lei. Tichetul se acordă o dată la două luni, în perioada iunie – 31 decembrie 2022.

Kaufland, Lidl, Cora, La Doi Paşi, Annabella şi Diana se numără printre lanţurile de magazine care acceptă plata alimentelor cumpărate cu cardurile încărcate cu tichete sociale finanţate de guvern prin programul „Sprijin pentru Romania”, arată datele centralizate de Economica.net. Printre lanţurile de magazine care acceptă cardurile sociale Sodexo se numără La Doi Paşi, Carrefour Express, Annabella, magazinele Diana, Pizza Hut, Abatorul Periş, Domino’s Pizza, Cora, KFC, patiseriile Paul, Oncos, potrivit datelor companiei Sodexo

Lista completa poate fi consultata aici : mfe.gov.ro

Lista magazinelor din Bacau:

magazine-card-bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.