Lista candidatilor la Primaria si Consiliul Judetean Bacau

Cu o luna inainte de inceperea campaniei electorale pentru Primaria si Consiliul Judetean Bacau, lista candidatilor este aproape de final.

Candidati independenti la Primaria Bacau : Dumitru Sechelariu, Nicolae Zaharia si Georgian Tarnacop
PNTCD – Vasile Botomei
Partidul Ecologist – Cristi Manolache

USL
Primaria Bacau – Romeo Stavarache (PNL)
Consiliul Judetean Bacau – Dragos Benea (PSD)

PDL
Primaria Bacau – Florin Lazar
Consiliul Judetean Bacau – Constantin Scripat


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO : Marsul autismului
Articolul urmatorCazul Cocrea, manevra politica ?

8 comentarii

  1. Sechelariu ca castiga alegerile si va spun si de ce.Stavarache dupa 8 ani de zile si-a pierdut electoratul si e normal intrucat nici nu a facut nimic pentru Bacau si asa e normal la orice om cu functie.Din cauza demagogiei,odata cu trecerea timpului „fanii” vor o schimbare indiferent care e ea.Vor sa mai vada cum e cu altul.Sechelariu credc ca i-a bagat in fata pe Manolache si pe Zaharia pentru a mai rupe din voturile lui Stavarache.Chiar daca are totul la mana acesta va pierde.Tiganii sunt ai lui Seche si PDL il va sustine cu bani.Nu a trecut in barca lor pentru ca pierdea clar din cauza urii fata de PDL/Basescu.Asadar din 10 iunie Sechelariu va fi iar primar.Nu stiu daca va fi bine sau nu insa nu putem decat spera.

  2. Umbla vorba in targ cum ca Seche si Stava au facut un troc, Seche candideaza ca sa incurce voturile celorlalti, in final le va ceda lui Stava ca sa-l lase in pace sa nui mai ridice chioscurile de ziare. Ar fi cea mai mare greseala a noastra, a Bacauanilor, daca am alege pe cei care ne-au dezamagit, consider ca avem nevoie de cineva nou, trebuie sa mergem inainte nu inapoi.

  3. Acum de Seche si Stavarache stie toata lumea.Il vad si pe Zaharia de la PSD(fugit), actual independent pe la TV..dar cu restu ce e? Botomei ? Manolache? Cine sunt astia..pentru ce baga bani in campanie cand e clar ca vor pierde…nu inteleg aceste jocuri politice..ce au in cap? de ce arunca banii? Ori sunt pusi de partidele mari ?Helloooo..nu mai e al doilea tur ca sa mute voturile!!! Pastrati-va oameni buni banii si stati acasa..Stavarache sau Sechelariu ..de aici vom avea un primar nou/vechi, din pacate..pentru Bacau.Ovidiu toti vrem schimbare dar sistemul nu vrea!!!

  4. Dupa atatia ani in care Stavarache a muls Bacaul chiar nu s-a ivit nici un candidat mai de Doamne ajuta?Acum sincer,PDL este stapanul banilor publici.Dupa atatia ani nu a putut investi intr-un om la Bacau macar sa-i faca concurenta?Tot pe d-astia vechi se bazeaza? ..Seche si gasca?Nu zic ca e bun vreun pdl-ist dar parca nu are concurenta acest om la primarie si ne-am cam saturat de el.Vrem si noi o schimbare,idei noi,centre de productie..nu de AFACERI!! Numai bine, Ovidiu Italia

  5. Si pe cine sa alegem din aceasta adunatura? Inteleg ca Benea are sanse mari sa nu piarda CJ..Stavarache se tine si el bine..doar vreo surpriza ar putea schimba sefia BC..Intr-un oras in care toate se fac inainte de alegeri…si alternativele lipsesc cu desavarsire..bacauanii sunt lasati la voia intamplarii.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.