Licitația pentru modernizarea Aeroportului Bacău, anulată. Ofertele depuse ar fi neconforme

Licitația pentru modernizarea Aeroportului Internațional Bacău a fost anulată în SEAP. Potrivit unui anunț postat pe site-ul de achiziții publice, ofertele depuse în cadrul procedurii ar fi fost neconforme. Anunțul a fost postat săptămâna trecută, pe 27 octombrie. 

   

Licitatie aeroport bacau - anulataProcedura de achiziție publică a fost derulată de Consiliul Județean (CJ) Bacău, instituție ce păstorește destinele aeroportului. Licitația prevedea proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a aeroportului. CJ Bacău a lansat licitația încă de la începutul lui mai. Contractul fusese estimat la 57 milioane lei, etapa de proiectare fiind evaluată la 1,15 milioane lei, iar execuția lucrărilor de construcții și instalații la 53,35 milioane lei.

În cursa pentru modernizarea aeroportului s-au înscris doar două consorții de firme, ofertele depuse de acestea fiind socotite neconforme, deci inacceptabile. Unul dintre consorții era condus de UTI Grup București. Din el făceau parte firme precum Conextrust SA Bacău și Geo Arc SRL Otopeni.

A doua asociere conținea un număr mai mare de firme. Consorțiul era condus de PORR Construct București, iar din asociere mai făceau parte societăți ca Transproiect 2001, DMV Aviatech. Printre subcontractorii celui de-al doilea consorțiu de firme se numărau AEG International Servicii, Avitech CO, ICCO Energ SRL, Triserv Instal, MB Telecom LTD.

Modernizarea aeroportului din Bacău avea ca obiectiv executarea următoarelor lucrări:

– terminal de pasageri;
– turn de control si anexa administrativa;
– parcare pentru autovehicule;
– terminal intermodal pentru transport rutier;
– uzina electrica;
– centrala termica;
– rezervor de apa antiincendiu si statie pompare;
– amenajare drum acces radiofar.
– garaj GSE
– organizare de santier

 

 

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

2 comentarii

  1. ar fi foarte ok si asa mic cum e sa intre si cu zboruri pe germania frankfurt stuttgart. suntem destui in zona care am vrea acest lucru.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here