“Let’s Do It, Romania!” in judetul Bacau

0
 18 elevi de la scoala „ION BORCEA” Racova insotiti de doamna invatatoare Focsa Ana au participat la proiectul LET’S DO IT ROMANIA.
Zona de actiune aleasa a fost incinta Caminului Cultural Racova, curtea scolii „ION BORCEA” Racova si izvorul de langa muzeul „ION BORCEA”.

Proiectul a fost organizat si sustinut de Cojocaru Mihail cu sprijinul si aprobarea doamnei director NACONECINI LILIANA de la scoala „ION BORCEA” Racova, a domnului primar VLAD TOADER si al doamnei invatatoare FOCSA ANA care a luat parte la proiect avand in supraveghere copiii.

„Numarul de saci cu deseuri au fost 30 (am luat un set de 30 si spre mirarea mea era sa nu ne ajunga), actiunea numai continua si astazi pentru ca ne-am miscat destul de repede incat sa terminam si sa avem timp si de o mica excursie. Astfel dupa toata activitatea de la Caminul Cultural Racova, de la scoala ION BORCEA Racova si respectiv de la izvorul de langa casa memoriala ION BORCEA, cum conduceam copiii spre casa m-am gandit sa le propun o mica excursie prin comuna, propunere ce a fost acceptata si primita de copii cu mare entuziasm si placere. Am fost cu copiii pe deal unde am privit satul si am facut cateva poze, apoi la un izvor unde si-au luat apa ca numai aveau, si in marginea padurii unde la am facut iarasi cateva poze sa aiba amintire, apoi in final am mers spre casa. La sfarsit am primit confirmarea de la o parte din copii care ii conduceam spre casa ca mica noastra excursie a fost una nu doar reusita ci si foarte placuta si distractiva.” a declarat Cojocaru Mihail pentru Bacau.net
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.