Lemne, alimente si lumina pentru Nea Vasile, un batran care traieste singur intr-un sat izolat din Bacau

0

Jandarmii l-au cunoscut în luna februarie a anului 2021, când un echipaj l-a găsit căzut pe stradă și l-a transportat la domiciliu, pentru a-l ști la adăpost de temperaturile scăzute. De atunci, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au revenit periodic cu alimente, precum și cu lemnele necesare pentru încălzirea locuinței, care îi lipseau.

“Am vrut și în aceste momente, in care se anunță ger, să ne asigurăm că prietenul nostru nea Vasile, pe care de aproape trei ani il vizităm în mod constant și îl ajutăm cu ce are nevoie, va avea parte de căldură, dar și de o masă caldă. Nea Vasile este singur, greu încercat de viață.

Când l-au întâlnit prima dată, au aflat de la el că încă nu făcuse focul în sobă în acea iarnă. Viată lui nea Vasile nu a fost una ușoară, munca lui și agoniseala de o viață au ars sub privirile sale, iar singurătatea este apăsătoare, neavând pe cineva aproape.


Astăzi, jandarmii băcăuani s-au asigurat că nea Vasile în vârstă de 80 de ani, care locuiește singur într-un sat izolat din județul Bacău, va avea lemne, lumină și alimente pentru a face fată în această perioadă cu temperaturi scăzute.

Lăsând la o parte ajutorul material pe care încercăm să il oferim, cel mai important sprijin pentru el este că are pe cineva alături la care poate apela oricând.” au transmis jandarmii


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.