Laurentiu Neghina a trecut la PSD si va candida din partea social-democratilor la Primaria Onesti

0

Vineri, la sediul PSD Onesti, a avut loc o conferinta de presa la care au participat presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, presedintele municipalei PSD din Onesti, Gelu Panfil, senatorul Cristina Pravat ( posibil viitor candidat pentru functia de presedinte CJ Bacau ) si primarul din Onesti, Laurentiu Neghina.

Datorita unei bune colaborari dintre primarul Neghina si Consiliul Judetean Bacau, social-democratii au decis sa-l sustina pe primarul Neghina pentru un nou mandat la Primaria Onesti. Tot astazi, Laurentiu Neghina si-a anuntat trecerea la Partidul Social Democrat:

Am avut o discutie de o ora, nu foarte complicata, chiar pozitiva. Ca presedinte de organizatie, mi-am dorit sa avem un parteneriat politic cu domnul Neghina, nu doar administrativ, pentru ca ele sunt inlantuite. Am inaintat aceasta oferta inca din 2022 si am primit un raspuns pozitiv de atunci. Astazi am confirmat aceasta oferta si am vrut sa facem anuntul oficial.

De astazi suntem in acelasi vehicul politic si pregatim alegerile ce vor urma. Vom construi cea mai buna echipa de consilieri locali impreuna cu domnul Neghina si domnul Panfil, o echipa cu oameni noi si vechi, care sa-l ajute.” a precizat Dragos Benea

Primarul Neghina a anuntat ca 6 din 7 consilieri vor veni alaturi de el in PSD ( un consilier s-a retras din politica) si isi doreste ca in alegeri sa obtina un scor „care sa inceapa cu cifra 7” :

Din respect pentru partenerii politici cu care am colaborat exemplar în ultimii ani în beneficiul comunității noastre și ca o garanție că lucrurile vor evolua în direcția bună pentru Onești, am decis astăzi să mă alătur oficial familiei Social Democrate! Tot astăzi, viceprimarul Municipiului Onești, Adrian Jilcu și șase dintre consilierii cu care am plecat la drum în urmă cu patru ani: Marcel Bujor, Sorin Roșca, Carmen Popescu, Adrian Jitaru, Miluță Maxim si Aanei Ileana și-au exprimat dorința să continue alături de mine în acest proiect. Un câștig este intrarea în echipa noastră a domnului Florentin Iftime, pe a cărui contribuție mă bazez în definirea noului plan politic. Mulțumesc domnului președinte Dragoș Benea, președintelui Consiliului Județean, Valentin Ivancea și întregii echipe PSD pentru încredere și susținere!” a precizat Laurentiu Neghina

Presedintele PSD Onesti, Gelu Panfil, a precizat ca trecerea lui Neghina la PSD este un lucru firesc, multumita unei bune colaborari cu CJ Bacau care a sustinut nenumarate proiecte pentru Municipiul Onesti:

Ce se intampla astazi in Onesti este firescul. Dupa reusitele din ultimii 4 ani din Onesti, este firesc ca Laurentiu Neghina sa vina la PSD. In ultimii ani a fost o colaborare extraordinara intre Consiliul Judetean Bacau si Primaria Onesti, respectiv primarul Neghina. In urma au ramas numeroase proiecte, iar altele sunt in implementare. Sunt convins ca si in mandatul urmator se va intampla la fel.” a precizat Gelu Panfil


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.