Laura Georgescu, urmărită penal pentru abuz în serviciu, în dosarul intervențiilor la CNA


Sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, este urmarita penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, ea fiind acuzata ca a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licentei postului, informeaza Mediafax. La iesirea de la audieri, Georgescu a precizat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia.

Georgescu a venit, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a inceput urmarirea penala pe numele ei pentru fapte de abuz in serviciu. La iesirea de la audieri, Georgescu a precizat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia. „Nici vorba, nici vorba. Ma intorc sa conduc reuniunea internationala cu CNA din statele membre”, a afirmat ea, potrivit Agerpres.

Laura Georgescu a spus ca i s-au comunicat drepturile si ca trebuie sa depuna intr-un anumit termen probe. „Am doua aspecte (acuzatiile aduse de procurori – n.r.), faptul ca intre retragerea initiala a licentei (n.r. – televiziunii controlate de Gheorghe Stefan) si datul inapoi nu am mai dispus nici un control. Nu au cum sa inteleaga ca nu mai ai ce controla cand licenta ti-a fost retrasa. Si (…) cumva ca eu am determinat schimbarea votului colegilor mei”, a sustinut sefa CNA.

Ea a negat ca s-ar fi facut interventii politice. „Nici vorba. Daca faceam asa ceva, votam eu, nu ramaneam absolut consecventa primului vot. O sa vedem. Nu sunt om politic, sunt jurnalist si m-as bucura ca speta sa ramana un studiu de caz'” a aratat Georgescu.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.