Lantul ucrainean Aurora si-a deschis primul magazin in zona Moldovei. Pana la finalul anului vor mai inaugura alte 11

0

Lanțul ucrainean Aurora Multimarket, renumit pentru comercializarea produselor la prețuri începând de la 1 leu, a inaugurat primul său magazin în România la data de 5 octombrie, în orașul Suceava. Informația a fost confirmată de către companie. Aurora Multimarket deține deja o poziție de lider pe piața ucraineană în segmentul magazinelor Dollar & Variety. Ucrainenii au planuri ambițioase pentru extinderea în România, cu planuri de deschidere a altor 11 magazine până la sfârșitul acestui an, conform anunțurilor de recrutare, inclusiv unul la Iași.

„Aurora Romania SRL a fost înființată în luna februarie a acestui an, marcând intrarea lor pe piața românească. Această expansiune este considerată un pas semnificativ spre integrarea europeană a Ucrainei și promovarea mărcii ucrainene în străinătate, conform declarațiilor companiei. Aurora și-a început activitatea în 2011 cu o mică rețea de magazine într-un oraș din Ucraina, evoluând ulterior într-un lanț care numără acum peste 1.100 de magazine în Ucraina. Compania are sediul principal de asistență în orașul Poltava din Ucraina și angajează peste 1.200 de persoane.

Aurora operează cu două centre majore de distribuție și are un număr impresionant de peste 7.000 de angajați în magazinele lor. Conform Colliers ExCEEDING Borders Retail Report 2021, Aurora Multimarket se numără printre cei mai importanți trei discounteri din Europa Centrală și de Est din perspectiva numărului de magazine nealimentare pe care le deține. În 2021, compania a atras atenția prin faptul că Horizon Capital, un important fond internațional cu gestionare directă a investițiilor de peste 1,5 miliarde de dolari, s-a alăturat acționarilor existenți.” se arata intr-un comunicat de presa

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.