„Lacusorul” din Cancicov intra in renovare, iar pe „insula” va fi construit un restaurant modern

Alin Costinescu ( Almadi Foods SRL ) a inchiriat de la Primaria Bacau „lacusorul” din Cancicov, pe care-l va renova, iar pe „insula” va construi un restaurant modern. „Lacusorul” este in paragina de ani de zile, iar singura solutie pare a fi un investitor privat.

„Am inchiriat acest spatiu de la primarie si mi s-a impus sa investesc 100.000 euro. Ca sa realizez ceea ce-mi doresc, probabil voi depasi 200.000 de euro. Lacusorul va fi renovat de la 0, se vor instala filtre, lumini, tot ce trebuie pentru a arata asa cum isi doresc bacauanii. Pe insula voi construi un mic restaurant, unde bacauanii vor putea incerca atat preparate romanesti cat si pizza sau burgeri. Preturile vor fi pentru toate buzunarele.” a declarat pentru Bacau.net , Alin Costinescu, administratorul Almadi Foods SRL

Lucrarile au inceput iar dupa spusele administratorului vor fi gata in cateva luni. Acesta a adaugat pentru Bacau.net ca deschiderea va avea loc in primavara anului viitor, pentru a fi sigur ca totul este pus la punct.

 

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here