La Hemeius nu s-a sustinut proba de limba straina a bacalaureatului din vina directorilor de scoala

0

Grupul scolar agricol Hemeius din judetul Bacau nu a putut sustine proba de evalaure a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, intrucat directorul unitatii, Mihai Laslau a decis ca aceasta sa nu aiba loc.

Elevii care nu au susţinut luni proba de limbă străină a bacalaureatului, iar asta, în unele cazuri, din vina directorilor de şcoală, vor putea fi examinaţi miercuri, cu subiecte de rezervă, informează Ministerul Educaţiei.

„Conform declaraţiei sale, directorul şcolii s-a bazat pe informaţiile eronate ale informaticianului unităţii din unitatea de învăţământ şi nu pe metodologia de bacalaureat, pentru a cărei însuşire integrală a semnat olograf. Având în vedere prejudiciile aduse candidaţilor la examenul de bacalaureat, secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar şi preşedinte al Comisiei Naţionale de Bacalaureat a dispus deschiderea unei anchete la nivelul ISJ Bacău. Ca urmare, conducerea inspectoratului urmează să decidă în cursul zilei de marţi, 26 iunie, ce măsuri administrative se impun. Precizăm că domnul Mihai Laslău ocupă funcţia de director prin delegaţie şi nu prin concurs”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni seară, de Ministerul Educaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.