L-a amenintat cu o arma letala si a tras un foc. Politistii au intervenit

0

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani, din comuna Livezi, bănuit de comiterea infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi ameninţare. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          La data de 29 aprilie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, despre faptul că ar fi fost amenințat cu o armă de un bărbat de 49 de ani.

          La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, la data de 29 aprilie a.c., tânărul de 29 de ani, în timp ce se afla în extravilanul comunei Livezi cu animalele la păscut, ar fi fost amenințat cu o armă de către bărbatul de 49 de ani care ar fi executat un foc în plan vertical.

          Polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, o armă letală, un cartuș cu alice și un tub de cartuș.

          Din cercetări a reieșit faptul că arma și muniția ar fi fost aduse în țară de către bărbatul de 49 de ani, din Belgia.

           După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea celui în cauză pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

     Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi ameninţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.