Klaus Iohannis, candidatul la prezidenţiale al Alianţei Creştin-Liberale

0

Klaus Iohannis este candidatul Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale. „Suntem cea mai puternică forţă politică din România”, a spus el.

„Nu avem voie să pierdem prezidenţialele. Vin din administraţia locală spre preşedinţia României pentru a scăpa regulile jocului în politică de până acum. Sibiul este dovada că în România se poate. dacă se poate în Sibiu, se poate în toată România.

Vreau mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie şi mai multă seriozitate în exercitarea funcţiei prezidenţiale. Le propun românilor un deceniu de prosperitate şi respect. Nu o să mă auziţi pe mine adresându-mă primului ministru altfel decât domnule, chiar dacă suntem adversari.

Nu putem cere nimănui în lume să ne respecte, dacă nu ne respectăm noi înşine. Proăun modelul de politică al respectului. Preşedintele nu decide în mod direct nici guvernarea, nici politicile publice, dar nu înseamnă că e în afara dezbaterilor care privesc direcţia societăţii româneşti”, a declarat Klaus Iohannis.

„Este timpul să dăm o perspectivă naţiunii, un nou model de ţară. Candidatura mea arată maturizarea societăţii româneşti”, a mai adaugat  Klaus Iohannis.

„Viziunea mea e a unei Românii cu adevărat occidentale”, a mai spus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.