Kaufland anunta majorarea venitului minim in companie la 3.300 lei brut

Publicitate

Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori privati de pe piata romaneasca, anunta majorarea venitului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut si actualizeaza pachetul de beneficii pentru angajati.

Noul venit minim porneste de la suma de 3.300 lei brut, incluzand tichetele de masa si sporurile salariale, si va intra in vigoare incepand cu luna martie a acestui an. Tot la 1 martie 2019 va intra in vigoare si noul contract colectiv de munca, cu o crestere de pana la 20% pentru ajutoarele in bani prin care compania le este alaturi angajatilor sai in diverse evenimente din vietile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-nascuti ai angajatilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igiena necesare unui bebelus, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

Incepand din primavara, printre politicile companiei, va fi adoptat si programul de recomandari, care ii recompenseaza cu suma de 1.000 lei brut, in anumite conditii, pe angajatii care recomanda in companie candidati potriviti pentru posturile disponibile.

„Decizia Kaufland Romania de a mari pachetul salarial si de beneficii de care se bucura angajatii nostri consolideaza angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat catre dezvoltare profesionala si individuala. Vrem sa le oferim angajatilor nostri pachete salariale si beneficii competitive, de aceea urmarim permanent sa le adaptam in functie de nevoile reale ale celor din echipa”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland Romania.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here