Kaufland a anuntat ca va incepe vaccinarea angajatilor

Kaufland a anuntat ca va incepe vaccinarea angajatilor. Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu o medie de aproximativ 15.000 de angajați.

Începând de marti, 19 ianuarie, echipele Kaufland România încep vaccinarea împotriva COVID-19, din dorința de a se proteja și de a avea grijă de sănătatea lor și a celor din jur. ” a anuntat compania

Angajații din retail fac parte dintr-un segment cheie, cu rol esențial, prioritizat de autorități în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

,,În fiecare zi, cei din linia întâi duc o luptă grea. Sunt deosebit de recunoscător în numele întregii echipe Kaufland că suntem printre primii care vor beneficia de această soluție mult-așteptată de o lume întreagă: speranța unui viitor fără frică”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.  

Angajatii se vor vaccina, conform programarilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Magazinele Kaufland România sunt dotate cu porți de termometrizare contactless la intrare, dispensere automate fără atingere cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și signalistică ce promovează mesajele de prevenție, igienizarea spațiilor comune e făcută de mai multe ori pe zi, iar angajații au echipamente de protecție de unică folosință și acces la o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă.

Comunicat de presa

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here