KATY DANCE – Scoala de dans pentru copii si adulti in Bacau


Fie ca suntem copii sau adulti, prin dans ne exprimam bucuria, tristeta, iubirea sau dorinta. Socializam si comunicam, indiferent de limba vorbita sau de cultura din care venim. Dansul formeaza si intareste spiritul de echipa sau de competitie. Pe langa beneficiile asupra spiritului, multe dansuri au un efect pozitiv si comportamentului si asupra trupului nostru, mentinandu-l in forma.

La Scoala de dans “KATY DANCE” din Bacau, ai acces la cursuri de dans pentru toate varstele. Te invitam sa descoperi bucuria de a dansa alaturi de prieteni sau de viitori prieteni imbinand socializarea, relaxarea, distractia cu conditia fizica si tonusul muscular.

Scoala de Dans “KATY DANCE” din Bacau abordeaza mai multe stiluri de dans, de la dans modern, dans tematic, street dance, dans folcloric, dans contemporan, majorete pana la dansul mirilor, coregrafii personalizate, salsa, bachata, vals vienez sau chiar rock`n`roll. De asemenea in incinta cladirii “KATY DANCE” organizam si petreceri pentru copii.

Grupele de copii sunt formate in functie de varsta si nivelul la care se situeaza copilul (incepatori, intermediari, avansati ). Grupele de varsta sunt 2 – 4 ani, 5-7 ani si 8 – 12 ani. In functie de progresul copilului, acesta va avansa intr-o grupa mai buna. Copiii, din grupele cursurilor de dans pentru incepatori, vor invata, in prima faza, miscari si pasi pentru formarea unei baze in dans, care ajuta la coordonare, formarea schemei corporale, formarea unei poziti corecte a coloanei, conditie fizica, oxigenarea creierului, etc.

Matei Ecaterina, profesoara de dans de 10 ani, acreditata de Ministerul Sportului, va avea grija de fiecare elev si se va asigura ca va invata toate tehnicile necesare. Nimeni nu este lasat in urma la Scoala de Dans “KATY DANCE”.

Ne gasiti pe strada Miron Costin, Nr 51 in Municipiul Bacau. Ne puteti contacta la telefon : 0744999785 ( Matei Ecaterina )

Ne gasiti si pe Facebook pe KATY DANCE.

KATY DANCE – Hai la dans si relaxare, sa facem putina miscare!

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.