Karina Paval, fiica unuia dintre patronii Dedeman, se retrage din board-ul Conpet

0

Karina Paval, fiica lui Dragos Paval, patronul Dedeman, se retrage din Consiliul de Administratie al Conpet. Dedeman este actionat minorital al Conpet, iar Karina a fost numita in board in 2018.

Mai jos comunicatul integral Conpet :

„Societatea Conpet S.A. aduce la cunostinta actionarilor si investitorilor faptul ca in data de 04 iunie 2019, in temeiul art. 37.7 din contractul de mandat incheiat in data de 22.08.2018 cu Conpet S.A., doamna Paval Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunta la mandatul de membru al Consiliului de Administratie din cauze neimputabile partilor. Dupa implinirea termenului de 30 zile de la data comunicarii acestei decizii, doamna Paval Karina nu va mai detine calitatea de administrator al societatii Conpet S.A.Conpet S.A. multumeste doamnei Paval Karina pentru profesionalismul si eforturile depuse in perioada exercitarii mandatului de administrator al societatii”

Indemnizatia fixa lunara bruta a administratorilor Conpet este de 13.022 lei.

Compania Conpet, care se ocupa de transportul titeiului prin conducte, este controlata de stat, prin Ministerul Energiei, care detine 58,71% din actiuni. Societatea are o capitalizare de 780,9 milioane lei. Conpet are aproape 1.700 de angajati.

Karina si Dragos Paval
Karina si Dragos Paval

Sursa: Economica

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.