Jurnalista Nicoleta Bichescu a incetat din viata


Cunoscuta jurnalista Nicoleta Bichescu a incetat din viata, dupa o lupta crunta cu o boala nemiloasa. Jurnalista avea 52 de ani.

Nicoleta Bichescu s-a nascut pe 12 decembrie 1969 si a crescut intr-o familie cu puternice legaturi cu presa. Tatal ei a fost mai multi ani redactor la ziarul „Steagul rosu” iar mama sa a lucrat la Intreprinderea Poligrafica. A absolvit cel mai prestigios liceu al vremii, ”George Bacovia” (actualul ”Ferdinand I”) în 1988, apoi Facultatea de Chimie Industrială din cadrul Universităţii Tehnice «Gheorghe Asachi» Iași, în 1994. În perioada studiilor universitare, a fost prezentă la toate mitingurile și manifestațiile studențești pentru libertate și democrație, valori pe care le-a slujit toată viața.

Nicoleta Bichescu a lucrat in presa bacauana fiind pe rand redactor la ziarele Desteptarea, Monitorul de Bacau si Ziarul de Bacau.

In ultimii ani, concomitent cu munca de PR, lucrează și la Parlamentul României, în cadrul Comisiei UNESCO, unde contribuie la includerea mărțișorului românesc în Patrimoniul imaterial UNESCO. 

Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.