Judetul Bacau, sub avertizare cod portocaliu


Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață noi avertizări de vreme nefavorabilă pentru zona Moldovei.

Astfel, pentru intervalul 28 aprilie, ora 10:00 – 29 aprilie, ora 6:00, a fost emisă o avertizare COD GALBEN de ploi, cantități însemnate de apă și instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, pe alocuri însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În noaptea de joi spre vineri (28/29 aprilie) aria ploilor se va restrânge spre nord-estul țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și, izolat, peste 40 l/mp.


Începând cu ora 12:00, a fost emisă o avertizare COD PORTOCALIU, valabilă până mâine dimineață, ora 06:00. În acest interval, în județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț și Bacău vor fi ploi abundente și se vor acumula cantități de apă de 40…70 l/mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.