Joburi la stat. Zeci de locuri de munca, scoase la concurs in institutiile din judetul Bacau

2

Zeci de locuri de munca sunt scoase la concurs, potrivit portalului oficial posturi.gov.ro. In judetul Bacau, exista joburi pentru toate categoriile – de la medici pana la muncitori.

Cele mai mult locuri de munca au fost scoase la concurs de Spitalul din Comanesti. Reprezentantii institutiei cauta 10 medici specialisti de diverse specialitati : neurologie, pediatrie, radiologie, otorinolaringologie , dermatovenerologie  sau oftalmologie.

Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău a scos la concurs doua posturi de salvator montan. Persoanele interesate trebuie sa aiba studii generale, sa fie apti fizic si sa aiba atestat de salvator montan.

Serviciul Municipal de Utilități Publice Bacău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef serviciu, grad II, la Serviciul Iluminat Public. Anuntul poate fi gasit aici.

ABA Siret cauta un agent hidrotehnic si un electrian, iar SGA un muncitor. Primaria din Buhusi are nevoie doi muncitori la serviciul Spatii Verzi.

Mai exista disponibile si alte locuri de munca ca sofer, ingrijitor, paznic, secretar, consilier sau zugrav. Le puteti gasici aici.


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

2 comentarii

  1. Doamne ferește, să renunțe asistații sociali la ajutorul necondiționat de la stat! Nu mai bine lucrează la negru,fac copii pentru care primesc o căruță de bani, apoi îi dau în grija statului care la rândul lor ajung asistați social?

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.