Jimmy Dub implicat intr-un accident in drum spre Bacau

1

Jimmy Dub a fost implicat intr-un accident in timp ce se indrepta spre Bacau. Artistul a trait duminica o experienta nefericita in drum spre un concert. Conducatorul masinii se numeste Eugen Ghenghea si este managerul lui Jimmy Dub. Acesta nu a putut opri la o trecere de cale ferata si a intrat un masina din fata sa.

Autoturismul nu a fost avariat foarte tare iar cei din masini s-au ales doar cu o sperietura.

Jimmy Dub a trait o experienta neplacuta duminica, pe cand se indrepta spre Bacau, unde avea de sustinut un concert. Masina in care se afla impreuna cu echipa lui a fost implicata intr-un accident rutier.

„La noi in masina e tot timpul atmosfera de petrecere, cantam, radem, glumim, stabilim ultimele detalii pentru show-ul ce urmeaza. Asa s-a intamplat si duminica pe cand ne indreptam spre Bacau. La un moment dat, Eugen s-a intors spre mine si spre dansatorii mei sa ne spuna ceva, nu a observat ca urmeaza o trecere de cale ferata si nu a putut sa opreasca la timp pentru a evita contactul cu masina din fata noastra.”, a declarat Jimmy Dub pentru Libertatea.

„Cand am auzit bubuitura nu stiam ce se intampla, norocul nostru a fost ca aveam doar 50 km/h si impactul nu a fost foarte puternic. Nimeni nu a patit nimic, iar dupa ce am realizat acest lucru, ne-am linistit.”, a completat Jimmy.

Chiar daca a avut acest accident, Jimmy Dub a ajuns la timp in clubul unde avea loc concertul si totul a iesit foarte bine, cei prezenti declarandu-se incantati de show. Jimmy Dub a castigat recent titlul de „Best New Artist” la Romanian Top Hits Bacau si a cucerit publicul cu piesele „Monday”, „Sunglasses” si „Mova Ya” feat. Fly DJs.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.